Благодійна організація Європейські традиції доброчинності (ETOC) допомогає Українцям харчовими наборами, медикаментами

Проєкт "Автомобіль для реабілітації"

Напевно всі хто слідкує за роботою нашої благодійної організації  знають, що в нас є такий соціальний проєкт під назвою «Доглядальний підрозділ», який має на меті допомогти самотнім старим, які не можуть піклуватись про себе, виходити з квартири та людям з інвалідністю, які теж не взмозі впоратися з самодоглядом без допомоги оточуючих.  

 Ми вирішили не зупинятися на досягнутому і реалізувати новий соціально значущий проєкт. 

Проєкт покликаний в першу чергу сприяти психологічний та фізичній реабілітації наших військових, які отримали поранення та які залишилися без кінцівок або тимчасово змушені пересуватися за допомогою милиць та візків.

Генератором ідеї цього невеличкого проєкту стали наші волонтери Юлія та Ілля Водовозови. Він запропонував придбати спеціалізований автомобіль для перевезення людей з обмеженими можливостями. Мета проєкту націлена на військовослужбовців які отримали поранення та не мають можливості самостійно пересуватися без додаткових зусиль чи навіть за допомогою візка. Запропонована ідея полягала в тому, що ми вивозимо хлопців на різноманітні заходи психологічної і фізичної реабілітації. Наприклад, на кінну прогулянку, відвідування парків, музеїв, басейнів, тим самим сприяємо поліпшенню їхнього психологічного і морального стану.

Протягом 4-5 місяців ми шукали спонсорів нашого проєкту, як і всі благодійні організації зазнавали невдачі у пошуках, але одного разу нам посміхнулася фортуна. Ми знайшли спонсора і отримали кошти на реалізацію даного проєкту. Далі тижні пошуків необхідного автомобіля, оскільки даний транспортний засіб не дешеве задоволення прийшлося обирати в рамках наданого бюджету.

І тут фортуна нам посміхнулася і ми знайшли необхідний автомобіль за необхідну нам суму. Як результат: ми придбали авто, доставили в Україну і вже почали реалізовувати наш проєкт на практиці.

Якщо ви поділяєте наші прагнення у наших проєктах і хочете та маєте бажання допомогти нам, Ви легко можете це зробити відправивши кошти у вигляді благодійної допомоги на рахунок нашої благодійної організації.   

 

БЛАГОДIЙНА ОРГАНIЗАЦIЯ «ЄВРОПЕЙСЬКI ТРАДИЦIЇ ДОБРОЧИННОСТI»

36020 м. Полтава, вул. Оксани Мешко буд.8,  ЄДРПОУ 39731945,

IBAN UA183052990000026003011204442 АТ КБ «ПРИВАТБАНК»