Благодійна організація Європейські традиції доброчинності (ETOC) допомогає Українцям харчовими наборами, медикаментами

Хто ми є

 Друзі, часто, коли люди чують, що ми благодійний фонд, багато хто не зовсім уявляє, що ми таке, які у нас можливості та потреби.

Хочеться трохи пролити світла на те, хто ми, яка у нас місія та як ми до неї йдемо.
Нас півтори сотні волонтерів фундації. Ми звичайні люди – викладачі, айтішники, роботяги, лікарі, юристи. Ми не фінансуємось політиками. Ми навіть не маємо ієрархії. Ми ті, хто просто любить свою країну і знає, що малими кроками, маленькими діями, маленькими донатами ми всі разом зобов'язані протриматися до перемоги та врятувати якнайбільше життів, які без зовнішньої підтримки не зможуть пройти крізь війну.
Поки наша держава зайнята нашою безпекою і весь фокус і всі ресурси залучені до виживання нашої країни, ми допомагаємо пережити цей жахливий час нашим громадянам і беремо на себе частину обов'язків із соціальної підтримки.
Не думайте, що якісь міфічні донори чи інвестори чи міський бюджет приходить і допомагає нам та нашій роботі.
У заявках нашого фонду понад 50 тисяч звернень від незахищених верств населення Харкова та області.
З них 800 осіб віком від 90 років
1500 - старше 80 років
Понад 2 тисячі багатодітних сімей.
Понад 3 тисячі людей з інвалідністю.
Завдяки нашим партнерам та друзям, ми щодня справляємось із забезпеченням людей продуктовими наборами. У нас є потужності для сортування, пакування та доставки допомоги нашим співгромадянам.
Але є ті речі, яких нам категорично не вистачає – це життєво важливі медикаменти, підгузки для дорослих та дітей, бензин для розвезення гуманітарної допомоги, оплата доглядальницям для одиноких лежачих.
На це всі ми самі збираємо гроші або ресурси та адресно завозимо нужденним.
Приєднуйтесь до нашої місії. Навіть десять гривень допоможуть якійсь бабусі прийняти сьогодні знеболювальну пігулку, мамі дитини – надіти на ніч памперс, хворому на епілепсію хлопчині – отримати можливість сьогодні поспати вночі.
Не чекайте, що "великі дядьки" все вирішать. Поки що кожен з нас є держава і всі разом ми можемо допомогти.
Як це зробити? - перерахувати нам допомогу за посиланням:
Більше способів